fbpx

Carper Vinum wijncursussen en wijnproeverijen

Meer weten van wijn?

Je bent liefhebber van wijn en je zou er wat meer van willen weten, maar denkt dat het te moeilijk is om een cursus te volgen? Je staat voor het wijnschap in de winkel en het is net of je naar een muziekpartituur kijkt zonder dat je noten kan lezen?  Maar hoe heerlijk is het, als je precies weet welke wijn je moet hebben en hoe dat past bij je spijzen! Doorloop de cursussen van deze Wijnschool en er gaat een wereld voor je open!

Wie is Ed Carper?

Ik ben Ed Carper en ben in 2017 deze wijnschool Carper Vinum begonnen na het behalen van mijn Vinoloog Diploma. Op deze manier kan ik ook anderen in Zaanstad en omgeving staat stellen om meer van wijn te kunnen genieten. Op de pagina over  Ed Carper kun je nog meer over mij te weten komen.

Op een ontspannen manier wijnkennis vergaren?

Bij mij kan je op een ontspannen manier in kleine groepen van maximaal 14 personen je kennis over wijn uitbreiden.

Wat mij onderscheidt van andere aanbieders, is dat mijn lessen zo gestructureerd zijn dat de lesstof duidelijk en aantrekkelijk blijft. En daardoor, als je alle lessen volgens het aangeboden programma volgt, is de kans groot dat je in één keer slaagt voor je wijnexamen(s) En als dat niet het geval is mag je gratis opnieuw de lessen volgen!

De cursussen zijn zowel geschikt voor wijnliefhebbers als horecapersoneel, maatwerk is ook mogelijk.

En natuurlijk zijn er ook leuke wijnworkshops (altijd met een klein educatief tintje)

Al deze wijncursussen en wijnworkshops/wijnproeverijen worden in de Botenmakersstraat 111 (tenzij anders aangegeven) te Zaandam gegeven.

Het actuele aanbod

Navigeer via het menu naar een cursus of wijnworkshop of naar Agenda voor een totaaloverzicht.
Ook voor privé wijnworkshops/proeverijen, wijnadvies of bedrijfsuitje.Richtprijs proeverij 6 wijnen zonder hapjes 240 euro tot 15 personen, en met 8 wijnen 295 euro zonder hapjes  tot 15 personen (excl reiskosten indien buiten Zaandam)of mail naar info@carpervinum.nl voor een offerte voor een proeverij op maat. Kijk hier voor ervaringen van cursisten en foto's.

Nieuw!! Nu ook is je mantelzorgpas van Gemeente Zaanstad te besteden hier door een mail te sturen naar Info@carpervinum.nl met je naam, zorgpasnummer en welk bedrag je wilt besteden dan krijg je zo snel mogelijk een kadocode waarmee je evenementen of cursussen geheel of gedeeltelijk mee kan betalen.

Hier is een overzicht van de laatste wijnblogs

Doe een wijnbelevingsbon cadeau

Je kunt ook een wijnbelevingsbon aan schaffen (verschillende bedragen), het leukste cadeau!

LET OP: Wijn cursussen en wijnworkshops zijn alleen toegankelijk voor personen vanaf 18 jaar en ouder.

The form you have selected does not exist.